have a peek here Spybot resident usually on but makes no difference if switched off Previously had AVG 7.5 with no troubles at all Allowed AVG 8 Free to uninstal 7.5 March 31, 2009

Wait for a couple of minutes. 5. Reboot computer into safe mode. 4. Situation is still the same with connection to server failed.

March 31, 2009 16:46 Re: Update fails #11 Top jagger Novice Join Date: 31.3.2009 Posts: 34

Quads  NickGeo Visitor2 Reg: 01-Apr-2009 Posts: 8 Solutions: 0 Kudos: 0 Kudos0 Re: RESTART REQUIRED - never ending NAV 2009 pop up message loop Posted: 02-Apr-2009 | 9:46AM • Permalink The

Error code: 2S136/C Contact Us Existing user? If not please perform the following steps below so we can have a look at the current condition of your machine. No one is ignored here.If you have since resolved the original problem you were having, we would appreciate you letting us know. Log in to AVG MyAccount AVG Forums Forum Search Login Register Join Beta Program!

There's a red dot with an x in it in the taskbar, and when i click on it it shows a window in IE for antivirus pro 2009. Nick Quads Norton Fighter25 Reg: 21-Jul-2008 Posts: 16,481 Solutions: 182 Kudos: 3,388 Kudos0 Re: RESTART REQUIRED - never ending NAV 2009 pop up message loop Posted: 05-Apr-2009 | 9:49PM • Permalink The most recent were detected after the v2009 installation: 1.  Backdoor.Tidserv, virus, HIGH risk, affecting 5 files, 1 browser cache, 3 system actions.       Status:  Removed    No recommened action.       Component:  Auto-Protect     http://advanceflash.net/antivirus-pro/antivirus-pro-2009-problem.html NickGeo Visitor2 Reg: 01-Apr-2009 Posts: 8 Solutions: 0 Kudos: 0 Kudos0 RESTART REQUIRED - never ending NAV 2009 pop up message loop Posted: 01-Apr-2009 | 6:27PM • 22 Replies • Permalink

Back to top Back to Virus, Trojan, Spyware, and Malware Removal Logs 0 user(s) are reading this topic 0 members, 0 guests, 0 anonymous users Reply to quoted postsClear BleepingComputer.com Due to a few misunderstandings, I just want to make it clear that this site provides only an online analysis, and not HijackThis the program. if so remove it/them... The quick scans have run clean.

To learn more and to read the lawsuit, click here. To summarize my thread in Am I Infected I clicked on a video link in YouTube and Firefox crashed. No Joy yet.  The Symantec "Restart Required" popup about two minutes into each login.   When I restart the machine, the popup appears again.  I have tried Safe Mode Restarts.  This is